Heb je binnenkort iets te vieren?

Daar hoort natuurlijk een prachtige taart, cupcakes of sweets bij! Hiervoor kan je bij My Foody terecht.  Of het nu voor een verjaardag, gender reveal party, baby shower, kerst of een ander feestje is daar hoort een taart bij. Ik zeg altijd ‘A party without cake is just a meeting’.

Al jaren maak ik met heel veel liefde en plezier gedecoreerde taarten, cupcakes en andere sweets zoals cakepops. Mijn doel is om een taart of cupcakes af te leveren die een glimlach op je gezicht tovert, waarvan je het bijna zonde vindt om hem aan te snijden.

Waarom zou je bij mij bestellen? Ik vind het belangrijk dat je bestelling helemaal naar jouw wens en smaak is. Iedere taart of cupcake is bij mij uniek en ik maak een persoonlijk ontwerp naar je wensen. Daarnaast werk ik met verse ingrediënten en probeer ik deze lekkerste smaakcombinatie voor je te kijken. Mag ik jouw taart ontwerpen?

Bestellen?
Kies hieronder welke taart/cupcake of sweet je graag wilt bestellen. Let op je bestelling is een aanvraag. Om teleurstelling te voorkomen raad ik aan minimaal 3-4 weken van te voren te bestellen. Last minute bestelling? Informeer even naar de beschikbaarheid via info@myfoody.nl

Tevreden over je taart of cupcake?

Laat een beoordeling achter!

Freddy

We hebben gisteren een hele leuke dag gehad. De taart was prachtig en de verrassing/ de onthulling was heel bijzonder. Bovendien ook nog heel lekker. Al met al hebben we genoten. Dank, mede namens mijn dochter voor jouw bijdrage hieraan!

Rosita

Hartelijk dank voor je mooie en lekkere taart. We hebben genoten.
Als nog heel erg bedankt dat je het op zo een korte tijd zo een mooie en lekkere taart voor ons hebt gemaakt.
Tot volgende keer 👍🏻

Senae

Heel erg bedankt nog voor de goede service!❤️ de taart was lekker!!!

Michelle

Claire heeft voor ons een fantastische taart gemaakt voor de babyshower van mijn zusje. Precies zoals ik in gedachte had alleen dan nog mooier. Het belangrijkste was natuurlijk dat de taart ook nog lekker was en hij was heeerlijk! Echt een topper!

Sigrid

Claire heeft de Sweet 16 taart voor mijn dochter gemaakt. Hij was niet alleen waanzinnig mooi om te zien maar smaakte echt verrukkelijk!

Angi

Bedankt voor de heerlijke taart! Hij voldeed precies aan de wensen van mijn dochter. We hebben ervan genoten.

Rob

Bedankt voor de heerlijke taarten! Ze zagen er super uit en waren erg lekker.

Kimberley Polanen

Afgelopen weekend corona proof, de verjaardag van mijn dochter gevierd. Het was een heel gepuzzel met de versheid van de taart en cupcakes, maar Claire had een goede oplossing bedacht. En nam echt de tijd om een bericht terug te sturen. Hele aardige vrouw. De taart was heerlijk, de mensen die de foto’s op mijn social media zagen vonden het fantastisch en zeiden oh kon ik maar een stuk taart krijgen. De smaak was ook heerlijk. Oreo/red velvet, yum.. de cupcakes framboos/vanille en chocolate chips. Heerlijk vers en niet smeuïg. Ook is het mooit verpakt en krijg je duidelijke bewaarinstructies.

Gitta

Een 2e Corona verjaardag…dan moest het nu toch bijzonder worden en daar heeft Claire voor gezorgd. Een giga prachtige taart die wij decadent als ontbijt hebben gegeten; je wordt maar 1x 12 jaar.
Daarna zijn wij op een verjaardagstour geweest langs familie en vrienden. Voor iedereen hadden we een mooie cupcake. Waarbij er weer mee werd gedacht over verpakken en ze prachtig in doosjes met bijpassend lint en naamstickertje zat, zodat we echt alleen maar met onze dochter konden feesten en zo de cupcakes pakken en overhandigen. Overal kregen we dezelfde reactie: ‘voor ons cadeautje?! 😊’.
Perfect toch? Aanrader.

Judith

Bedankt Claire! We hebben mede door jouw prachtige taart, een fantastische verjaardag gevierd!

  Taart bestellen in Voorburg

  Taart bestellen in Voorburg? Cupcake bestellen in Voorburg? Cakepops bestellen in Voorburg? Sweetbox bestellen in Voorburg?  High tea bestellen in Voorburg? Dat kan allemaal bij My foody! Alle bestellingen kunnen opgehaald worden in Voorburg of worden bezorgd. Bekijk mijn assortiment voor bestellingen.

  Taart bestellen in Den Haag

  Taart bestellen in Den Haag? Cupcake bestellen in Den Haag? Cakepops bestellen in Den Haag? Sweetbox bestellen in Den Haag?  High tea bestellen in Den Haag? Dat kan allemaal bij My foody! Alle bestellingen kunnen opgehaald worden in Voorburg of worden bezorgd. Bekijk mijn assortiment voor bestellingen.

  Taart bestellen in Rijswijk

  Taart bestellen in Rijswijk? Cupcake bestellen in Rijswijk? Cakepops bestellen in Rijswijk? Sweetbox bestellen in Rijswijk?  High tea bestellen in Rijswijk? Dat kan allemaal bij My foody! Alle bestellingen kunnen opgehaald worden in Zoetermeer of worden bezorgd. Bekijk mijn assortiment voor bestellingen.

  Taart bestellen in Zoetermeer

  Taart bestellen in Zoetermeer? Cupcake bestellen in Zoetermeer? Cakepops bestellen in Zoetermeer? Sweetbox bestellen in Zoetermeer?  High tea bestellen in Zoetermeer? Dat kan allemaal bij My foody! Alle bestellingen kunnen opgehaald worden in Zoetermeer of worden bezorgd. Bekijk mijn assortiment voor bestellingen.

  Taart bestellen in Leidschendam

  Taart bestellen in Leidschendam? Cupcake bestellen in Leidschendam? Cakepops bestellen in Leidschendam? Sweetbox bestellen in Leidschendam?  High tea bestellen in Leidschendam? Dat kan allemaal bij My foody! Alle bestellingen kunnen opgehaald worden in Zoetermeer of worden bezorgd. Bekijk mijn assortiment voor bestellingen.

  Taart bestellen in Delft

  Taart bestellen in Delft? Cupcake bestellen in Delft? Cakepops bestellen in Delft? Sweetbox bestellen in Delft?  High tea bestellen in Delft? Dat kan allemaal bij My foody! Alle bestellingen kunnen opgehaald worden in Zoetermeer of worden bezorgd. Bekijk mijn assortiment voor bestellingen.

  Taart bestellen in Nootdorp

  Taart bestellen in Nootdorp? Cupcake bestellen in Nootdorp? Cakepops bestellen in Nootdorp? Sweetbox bestellen in Nooddorp?  High tea bestellen in Nooddorp? Dat kan allemaal bij My foody! Alle bestellingen kunnen opgehaald worden in Zoetermeer of worden bezorgd. Bekijk mijn assortiment voor bestellingen.

  Taart bestellen in Delft

  Taart bestellen in Gouda? Cupcake bestellen in Gouda? Cakepops bestellen in Gouda? Sweetbox bestellen in Gouda?  High tea bestellen in Gouda? Dat kan allemaal bij My foody! Alle bestellingen kunnen opgehaald worden in Zoetermeer of worden bezorgd. Bekijk mijn assortiment voor bestellingen.

  Taart bestellen in Bleiswijk

  Taart bestellen in Bleiswijk? Cupcake bestellen in Bleiswijk? Cakepops bestellen in Bleiswijk? Sweetbox bestellen in Bleiswijk?  High tea bestellen in Bleiswijk? Dat kan allemaal bij My foody! Alle bestellingen kunnen opgehaald worden in Zoetermeer of worden bezorgd. Bekijk mijn assortiment voor bestellingen.

  Taart bestellen in Pijnacker

  Taart bestellen in Pijnacker? Cupcake bestellen in Pijnacker? Cakepops bestellen in Pijnacker? Sweetbox bestellen in Pijnacker?  High tea bestellen in Pijnacker? Dat kan allemaal bij My foody! Alle bestellingen kunnen opgehaald worden in Zoetermeer of worden bezorgd. Bekijk mijn assortiment voor bestellingen.

  Menu