Hi, mijn naam is Claire en wat leuk dat je inspiratie komt opdoen op Myfoody.nl!

Koken is er met de paplepel ingegoten, als klein meisje was ik altijd in de keuken te vinden om mijn moeder te helpen. Die liefde voor bakken werd langzaam een passie voor het maken van taarten voor verjaardagen maar ook bruidstaarten. Urenlang Youtube video’s kijken om de perfecte roos van fondant te maken.

Met de komst van Masterchef Australia begon ik ook echt een passie voor koken te ontwikkelen. Het combineren van ingrediënten voor een perfect gerecht en vooral ook de balans in een gerecht weten te brengen.

Myfoody kookblog

Al jaren is een eigen kookblog/foodblog een ultieme droom van mij welke nu uitgekomen. Koken is voor mij echt pure ontspanning na een lange werkdag vind ik mijn ontlading in de keuken. In het weekend nodig ik graag vrienden uit om te komen eten en nieuwe gerechten te proberen. Nu is daar het moment gekomen dat ik mijn gerechten graag wil delen met andere foodies en jullie wil inspireren met mijn recepten!

In mijn blogs in Food inspiratie deel ik leuke weetjes en tips omtrent eten en koken.

My Foody Custom Cakes

Begin 2020 ben ik gestart met My Foody Custom Cakes. Jaren geleden maakte ik al taarten voor vrienden en familie en langzaam is die vraag weer toegenomen. Inmiddels is My Foody Custom Cakes een bedrijf geworden wat ik met heel veel plezier doe naast mijn fulltime baan. Het is geweldig dat ik mijn passie kan uitvoeren en een hoop mooie creaties mag maken. Of je nu opzoek bent naar een taart, cupcakes, cakepops of andere sweets daarvoor kan je bij mij terecht.

Tevens heb ik de laatste jaren veel ervaring opgedaan met lactosevrije en/of melkvrije taarten. Dus ook mensen met allergieen die graag een mooie taart willen kunnen bij mij terecht.

Gluten- en lactose

Toen ik erachter kwam dat ik gevoelig zou zijn voor gluten en lactose ging ik 2 maanden later naar Italië op vakantie. Lekker dan was het eerste wat ik dacht. Het land van de kaas, pasta, pizza en alles waar gluten en lactose in zit.
Door deze overgevoeligheid ben ik een tijdje Paleo gaan eten en wat gaan experimenteren met glutenvrij koken. Op Myfoody zal je dus ook genoeg gerechten tegenkomen voor de foodies die hier net als ik niet goed tegen kunnen. Dat houdt natuurlijk niet in dat je geen lekkere pasta recepten tegenkomt 😉 Ik kan namelijk ontzettend gelukkig worden van een pasta frutti di mare!

Heel veel plezier met het bereiden van gerechten en geniet er vooral van! Volg mij op social media voor de nieuwste recepten. Mocht je vragen hebben mail mij dan gerust via info@myfoody.nl.

Menu